2024.05.31

オハイオ州立大学の学生の皆さんが来館されました~Students from Ohio State University visited our museum.

5月16日、オハイオ州立大学の学生の皆さんが来館されました。
館内の全体的な解説の後は、麻布大学の学生たちと英語でコミュニケーションをとりながら、
館内をご見学いただきました。

On May 16th, students from Ohio State University visited the museum. After a general explanation of the building, the students toured the building while communicating in English with Azabu University students.

骨に触れる「ハンズオンコーナー」はこの日も大人気。
笑顔がひろがり、英語が飛び交う賑やかで楽しいひとときとなりました。

The ``Hands-on Corner'' where you can touch the bones is very popular on this day as well.
It was a lively and fun time with lots of smiles and English being spoken.

オハイオ州立大学の学生の皆さんがいのちの博物館に来館オハイオ州立大学の学生の皆さんがいのちの博物館に来館オハイオ州立大学の学生の皆さんがいのちの博物館に来館オハイオ州立大学の学生の皆さんがいのちの博物館に来館オハイオ州立大学の学生の皆さんがいのちの博物館に来館

ご来館ありがとうございました。

Thank you for visiting us.

オハイオ州立大学の学生の皆さんがいのちの博物館に来館

オハイオ州立大学の本学ご来訪については、
麻布大学ホームページでもご紹介しております。併せてご覧ください。

Information about visiting The Ohio State University is available on the Azabu University website. Please also take a look.

麻布大学におけるオハイオ州立大学(OSU) 海外研修2024 ~The Ohio State University Study Abroad Program conducted at Azabu University